The Definitive Guide to homestay ayer keroh

“great homestay appropriate for family,problem of dwelling is good and proprietor also very pleasant straightforward to communicate with each other,will occur yet again to melaka and can choose this homestay all over again.”

Homestay yg selesa, senang 'entry' ke destinasi menarik sekitar Ayer Keroh, kawasan perumahan yg tidak tenang & trafik lancar.

Sila semak laman World wide web ini untuk maklumat terkini. Skrol ke bawah untuk melihat senarai kalendar seluruh negara atau pilih kalendar negeri anda. Pilih negeri atau wilayah anda Cuti pop...

saya mencari homestay yang murah dan boleh menampung pelajar seramai 40 orang termasuk pensyarah.jika ada apa ii facts boleh lah share sikit dengan saya.saya masih tercari ii.

We wish you to definitely share your story, with both equally the good as well as not-so-great. All we check with is that you stick to a handful of easy tips.

“I dont normally compose evaluations but with this particular I put up an exception. The location is in the vicinity of to Mydin, fuel station, Thai cafe and all around 20mins to town.

Thanks for the advice. Contemplating to Check out homestay for our this school vacation homestay mitc melaka journey to Malacca.

Bila cuti di Melaka nanti, tak yah pening kepala nak cari tempat lepak nak makan dan minum sedap-sedap. Jom layan avocado shake dan Mexican meals di Malacca Avocado Choc ini jer.

Seaview T318 @ The Shore Residence provides a thoroughly furnished apartment unit which also presents a kitchenette and The good watch from the Melaka river and The ocean. Other than, It's a roomy condominium which might accomodate as many as 10 folks.

Cantiknya pilihan homestay di Ayer keroh ni. Mesti harganya pun boleh tahan kan tapi oklah untuk mereka yang nak pergi bersama keluarga. Selesa gitu hee

create an account, you are going to unlock unrestricted usage of your lists from any computer, tablet or smartphone. They won't go away Except if you say so.

“Very quite roomy. Rooms equipped using a/C, you might have extra mattress Together with the sofa in the living room.”

Depan homestay Puteri Qashrina Chalet terus ada pantai, dan kawasannya terang benderang dengan cahaya lampu. Ibu ada buat critique lengkap bergambar, siap harga & jenis penginapan yang di sediakan. 

And eventually, an evaluation Following their excursion, visitors convey to us regarding their stay. We look for naughty terms and verify the authenticity of all visitor opinions ahead of including them to our site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *